L'eleganza non e farsi notare, ma farsi ricordare (Giorgio Armani)

"Elegantie is niet het opvallen, maar zorgen dat je onthouden wordt"

 

 

Welkom op onze webshop! Wij zijn Maaike en Willemijn. 6Sei is ontstaan in september 2019. Met een gedeelde passie voor mode en voor Italië borrelde al enige tijd het idee deze passies te combineren. Waar in Nederland de toegang tot leuke, betaalbare en hippe kleding beperkt is, loopt Italië voor op dit vlak. Voor de Italianen is het belangrijk om er altijd goed uit te zien en betekent het feit dat je aandacht besteedt aan je uiterlijk het tonen van respect voor de personen met wie je op dat moment bent. Het geeft aan dat de ander de moeite waard is en is daarnaast een uiting van zelfrespect.

 

In september voegden we de daad bij het woord en volgde onze eerste inkoopreis naar Italië. Doordat Maaike vanwege haar werk in Italië een tweede huis heeft in Toscane, konden we ons meteen onderdompelen in een van werelds belangrijkste modesteden, Florence!

 

Met een gericht inkoopbeleid en het vertrouwen dat wat wij leuk en mooi vinden ook door onze klanten wordt gewaardeerd, hebben we 6Sei kunnen ontwikkelen tot een offline en nu ook online toegangsmiddel tot mooie, moderne en kwalitatief hoogwaardige kleding. 

 

Een kledingstuk van 6Sei maakt jou uniek omdat we een beperkte hoeveelheid inkopen. We willen dat 6Sei uniek blijft en willen vooral dat de vrouw die kleding van 6Sei draagt zich uniek voelt.

 

Niet voor niets verwijst onze naam 6Sei in het Italiaans naar "jij bent". Want jij mag je als vrouw mooi, elegant en uniek voelen!

 

Liefs van Maaike en Willemijn 

 

 

Copyright 2021 6Sei - Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »