RETOURNEREN

Heb jij je pakketje ontvangen en ben je toch niet helemaal tevreden met jouw item? Kijk dan hieronder of jouw pakket in aanmerking komt om te retourneren:

  • retourneren kan binnen 14 dagen (het pakket dient binnen deze 14 dagen retour te zijn bij ons)
  • de artikelen dienen ongedragen te zijn en alle kaartjes zijn nog bevestigd
  • afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd

Let op! De kosten van de retourzending wordt niet door ons vergoed!

Na ontvangst van jouw e-mail zullen wij de retour/omruiling in gang zetten. LET OP! STUUR JE RETOUR PAS OP ALS JE VAN ONS EEN REACTIE HEBT ONTVANGEN. 6Sei zal binnen 14 dagen, na ontvangst van jouw pakketje het aankoopbedrag terug storen op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst. Indien je het voordeel hebt genoten van de gratis verzendkosten boven de 100 euro en het orderbedrag na retour lager is dan 100 euro heeft 6Sei het recht de verzendkosten alsnog in rekening te brengen door het terug te storen bedrag te verminderen met de te betalen verzendkosten.

Retouradres:

6Sei
Nieuwlandstraat 47-01
5038 SM TILBURG
NEDERLAND

Bij retour verlangen wij dat onze items geheel in een onbeschadigde en (indien mogelijk) originele verpakking worden geretourneerd (bij de items dienen de kaartjes er nog aan te zitten). Indien een item wordt geretourneerd dat naar ons oordeel schade heeft opgelopen zullen wij van 6Sei jou via een e-mail op de hoogte stellen. En zijn wij genoodzaakt verdere stappen nader uit te leggen.

Copyright 2021 6Sei - Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »